1 Kilo per Week


Het 1 Kilo per Week programma is gebaseerd op de eiwitrijk, koolhydraatarm gedachte. Kort gezegd gaat het lichaam door meer eiwitten en minder koolhydraten te eten, vetreserves verbranden waardoor je gaat afvallen.  Het mooie van het 1 Kilo per Week dieet is dat je GRATIS kunt deelnemen, dat er geen aankoop verplichtingen zijn en dat je je elk moment kunt uitschrijven.

Hoe werkt het 1 Kilo per Week dieet

Als je het dieet gaat volgen, doorloop je 4 fases. In elke fase ligt de focus op een nieuw deel van het totale traject op weg naar je streefgewicht. In je eigen dieet omgeving op de website zie je je eigen vorderingen. Je bent je eigen mentor en motivator.

Fase 1: Afhankelijk van je huidige eetpatroon duurt deze fase 1 a 2 weken. Je gaat in deze fase je huidige eetpatroon vervangen door het 1 Kilo per Week eetpatroon. Je leert om te gaan met de nieuwe voedingsmiddelen en weerstand te bieden aan ongezonde gewoontes. In deze fase ga je de eerste kilo’s al afvallen.

Fase 2: Deze fase is de “afval fase” van het dieet. In deze fase zorgt het eiwitdieet ervoor ga je (veel) vet gaat verbranden. Doordat je in deze fase ook (extra) gaat bewegen en het eiwitdieet geen spieren verbrandt, kan het afvallen snel gaan.

Fase 3: Je komt in de buurt van je streefgewicht en in de vorige fases heb je geleerd je eetpatroon aan te passen. In deze fase leer je blijvend op gewicht te blijven

Fase 4: Je bent op je streefgewicht en je weet hoe je op gewicht kunt blijven. Je volgt de richtlijnen van het 1 Kilo per Week dieet maar je weet ook dat je een keer kunt zondigen zonder dat je je hier meteen schuldig om hoeft te voelen. Fase 4 is in feite “de nieuwe jij” fase.

Voeding & Recepten

Ondanks dat het 1 Kilo per Week dieet een eiwitdieet is, hoef je geen shakes, repen of poeders te kopen. De maaltijden voor het dieet stel je zelf samen met de recepten voor ontbijt, lunch en avondeten. Met meer dan 1000 recepten is er altijd wel een recept dat je lekker vindt.

Ervaringen het 1 Kilo per Week dieet

De vele leden van 1 Kilo Per Week delen hun ervaringen op het forum. Ben je benieuwd hoe iemand zijn streefgewicht heeft bereikt, of het nou 7 kilo, 20 kilo of 11 kilo is.

 

 

 

 


12 responses to “1 Kilo per Week”

  1. ik wil er mee stoppen dus u hoeft geen geld meer van me rekening te halen de incasso word gestopt

    • Hoi,
      Even voor de zekerheid; Wij hebben niets met de incasso van “1 kilo per week” te maken.

  2. Ik had een vraag 2 jaar geleden ging mijn vriend 1 kilo per week afvallen kreeg gratis menu’s per dag.
    is dat nu ook zo ? of moet je er nu voor betalen? mvg natasja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *