Home » Dieet Producten » 2Fase Afslankcapsules

2Fase Afslankcapsules

2Fase, ook wel Phase2 genoemd is een nieuw afslankproduct dat het afvalproces ondersteunt en helpt bij gewichtsbeheersing. U gebruikt dagelijks 2 capsules naast uw reguliere voeding. Het gebruik van 2Fase is daarom erg gemakkelijk en goed toe te passen in iedere leefstijl. Om de werking van het product te versterken wordt geadviseerd naast het gebruik van de capsules voldoende te bewegen en een gezond voedingspatroon aan te houden.

Hoe werkt afvallen met 2Fase?

2Fase bevat een uniek plantaardig extract waarvan de werkzame stof bijdraagt aan gewichtsverlies en gewichtsbeheersing. Het gaat om het boonextract Phaseolus Vulgaris. De werkzame stof in dit boonextract zorgt ervoor dat een deel van de koolhydraten die via de voeding binnen komen niet wordt opgenomen. Het gevolg is dat het lichaam nu de vetreserves gaat aanspreken voor een deel van de energie die anders uit de koolhydraten gehaald werd. Een verhoogde vetverbranding zorgt uiteindelijk voor gewichtsverlies.

De ingrediënten in 2Fase zijn 100% natuurlijk, het gebruik ervan is dus veilig en verantwoord. Bovendien heeft de Turks-Amerikaanse arts Dr. Oz in een van zijn shows producten met het boonextract Phaseolus Vulgaris aanbevolen aan mensen die gewicht willen verliezen.

2Fase aanbieding

Op dit moment heeft 2Fase een mooie aanbieding waarbij u tot 43% korting ontvangt. U krijgt namelijk 3 gratis dozen 2Fase bij een bestelling van 4 dozen.

Bekijk de website van 2Fase >>

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*