Home » Afvallen » Afvallen met persoonlijke begeleiding

Afvallen met persoonlijke begeleiding

Persoonlijk voedingsadvies, hulp van een dietiste en op maat advies over bewegen? Vroeger waren deze dingen alleen weggelegd voor mensen die een personal trainer en begeleiding konden betalen. In de online wereld van tegenwoordig komen dit soort dingen binnen ieder bereik.

Online-Snelafvallen is zo’n organisatie die persoonlijk advies en resultaat gericht afvallen beschikbaar maakt via hun online programma.

Persoonlijke voedingsadvies

Op basis van een persoonlijk eetdagboek ontvangt u een analyse van uw huidige voeding en een persoonlijk advies op basis van uw eigen voorkeuren en gewoonten. Tijdens het afvallen is het belangrijk gezond en volwaardig te blijven eten. De diëtist van Online-Snelafvallen helpt u op een gezonde manier af te vallen.

Bewegen en afvallen

In de weekmenu’s staat per eetmoment precies aangegeven wat u moet eten. U ontvangt 4 week menu’s inclusief variatie mogelijkheden en algemene adviezen. Naast een gezond eetpatroon is voldoende beweging ook erg belangrijk wanneer u wilt afvallen. Bij Online-Snelafvallen ontvangt u hierin ook begeleiding.

Lees meer over Online-Snelafvallen >>

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*