Afvallen met PHEN375


Soms wil het afvallen niet (meer) zo vlotten en kan een hulpmiddel als een afslankpil uitkomst bieden. Een van de meest gebruikte afslankpillen is , het sinds 2009 verkrijgbare, Phen375.  Phen375 is gemaakt van de meest krachtige vetverbrandende ingrediënten waardoor uw vast gelopen afslankpoging weer opgang kan worden geholpen. Veel Nederlandse / Belgische gebruikers hebben al ervaring opgedaan.

Hoe werkt Phen375?

De ingrediënten van Phen375 hebben een eetlust remmende werking, u neemt voor het ontbijt en lunch 1 tablet waardoor u van deze maaltijden een kleinere hoeveelheid nodig heeft om verzadigd te zijn. Doordat uw metabolisme wordt versneld (er wordt dus meer verbrand) maar u minder voeding opneemt, komt de vet verbranding (weer) op gang. Daarnaast wordt er door Phen375 vet gebonden wat dus niet door het lichaam opgenomen kan worden. Gemiddeld wordt door andere gebruiker een gewichtsverlies van 1,4 - 2,3 kilo per week ervaren. (Bekijk hier de resultaten)

Voorkom het JOJO effect

Tijdens het volgen van een dieet kan het gebeuren dat je lichaam in plaats van vet, spiermassa aan het verbranden is. Hoe minder spiermassa, hoe lager het pitje van het lichaam staat, kortom er wordt steeds minder verbrandt. Je voelt je lusteloos en vermoeid. Om het JOJO effect te voorkomen is het ingrediënt Tongkat Ali toegevoegd. Het extract uit deze Aziatische plant zorgt ervoor dat spiermassa niet afgebroken wordt. Het lichaam wordt dus gedwongen vet te verbranden, uw verbranding blijft hoger en u voelt zich energieker.

Phen375 bestellen in Nederland en België

De website van Phen375 is volledig in het Nederlands beschikbaar en natuurlijk worden de producten naar Nederland en België verstuurd. Bezoek hier de officiële Nederlandstalige Phen375 website    


5 responses to “Afvallen met PHEN375”

  1. Ls., ik wil zo graag de pillen hebben maar kan dit niet zonder cc. Kan iemand mij vertellen hoe dit mogelijk is via iDEAL of paypal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *