Home » Alle diëten » Het Bikini Body Programma

Het Bikini Body Programma

Net op tijd voor de zomer komt personal trainer en voedingscoach Inge van Haselen met haar compleet vernieuwde Bikini Body Programma.

Als voedingscoach krijgt Inge vaak vragen als;

  • Binnenkort ga ik trouwen en ik wil er graag goed uit zien op mijn mooiste dag. Kun je me daarbij helpen?
  • Ik wil graag afvallen. Kun je mij helpen aan een dag tot dag voedingsprogramma?
  • Bestaat er een kort duidelijk programma waarmee ik mij kan voorbereiden op de vakantie?

Het Bikini Body Programma is mede ontstaan doordat Inge als voedingscoach vaak dezelfde vragen krijgt waarop ze graag met 1 programma antwoord op wil geven. Inge: “Na veel uitproberen, studie en het zien van resultaten bij mijn klanten, heb ik een methode ontdekt en ontwikkelt die je helpt kilo’s kwijt te raken en lichaamsvet te verbranden met een gezonde levensstijl als resultaat

Inhoud Bikini Body Programma

Het Bikini Body Programma is opgedeeld in 4 fasen en duurt 3 weken.

Fase 1 (dag 1 t/m 7): In de eerste fase van het Bikini Body Programma ligt de nadruk op de kwaliteit van je voeding. We beginnen met natuurlijke voeding met magere eiwitten, onverzadigde vetten, zuivel, fruit en koolhydraten uit granen en groenten. Qua voeding begin je niet meteen heel streng. In de eerste fase begin je ook met lichte cardio en spierversterkende training.

Fase 2 (dag 8 t/m 14): In deze fase verschuift de focus van je voeding naar voedingsmiddelen die je helpen maximaal vet te verbranden en je vochtbalans op optimaal niveau te brengen. Verder is deze fase erop gericht controle te krijgen over de bloedsuikerspiegel. De trainingen in deze fase zijn wat zwaarder dan in de 1e fase. Door de gezonde voeding zou je hier niet meer moeite mee moeten hebben.

Fase 3 (dag 15 t/m 17); In de derde fase ga je het meeste resultaat behalen. Je geeft je lichaam een boost door voeding te eten met onverzadigde vetten, magere eiwitten en groeten. In deze strenge fase word je doel bereikt waardoor je er weer goed uitziet op je bruiloft of in je bikini. In deze fase doe je qua training rustig aan.

Fase 4 (dag 18 t/m 21): De vierde fase is de opbouwfase van het Bikini Body Programma. Je gaat rustig aan je voeding aanvullen met meer granen, fruit en zuivel zodat je ook na deze 3 weken gezond en goed blijft eten. De training vervolgt fase 2 en je bouwt conditie en kracht op zodat je je vitaal gaat voelen.

Recepten en video’s Bikini Body Programma

Het programma bevat een eetplan voor alle 21 dagen. Elke dag ontbijt, lunch, diner en snacks. Verder bevat het programma complete recepten zodat je niet hoeft te gokken hoe je een gerecht moet maken. Voor je training is een complete personal training video beschikbaar zodat je thuis de trainingen kunt doen.

Om je gemotiveerd te houden, heb je exclusief toegang tot de besloten Bikini Body Community. Daarnaast kun je aanmelden voor het motivatie e-mail programma.

De voordelen van het Bikini Body Programma:

  • Een uitgebalanceerd dag tot dag schema waardoor je direct begint met afvallen.
  • Training aangepast per fase.
  • In 3 weken klaar voor je (strand)vakantie, bruiloft en meer
  • Het programma is geschikt voor alle leeftijden

Let op: Inschrijving voor het Bikini Body programma is momenteel gesloten

Lees meer over het vergelijkbare programma

One comment

  1. Ik wil graag dit programma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*