Buikvet Verbranden Trainingsschema


Maak je jezelf alweer zorgen of je deze zomer wel in je bikini of zwembroek gaat passen, en wil het maar niet lukken met je dieet? Je zorgen zijn helemaal niet nodig, want als je gewoon eet en het juiste trainingsschema volgt verdwijnt je buikje nog voordat de temperaturen weer omhoog schieten. De reden dat je nog steeds buikvet hebt komt namelijk door je hormoonspiegel. Als die uit balans is kun je trainen of diëten wat je wil, maar je zult je buikvet zo niet snel kwijtraken. Personal Trainer Jesse van der Velde heeft een speciaal trainingsschema ontwikkeld waarmee je veel sneller buikvet verbrandt, en dat is wetenschappelijk bewezen. Het voordeel van al deze oefeningen is dat je ze thuis kunt doen, zonder hulp van fitnessmaterialen.

Het trainingsschema van Jesse van der Velde waarmee je snel en effectief vet verbrandt heet Vet-Killer Workout, een thuis-fitness programma dat Jesse zelf heeft ontwikkeld en waarmee hij al jaren heel veel succes heeft. In deze training wordt de focus helemaal gelegd op intervaltraining met hoge intensiteit, een trainingstechniek waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat die ook echt effectief is en veel sneller tot vetverbranding leidt. Inmiddels hebben meer dan 6000 mensen dankzij Jesse een strakke buik gekregen, zonder te hoeven diëten of te fitnessen.

Bij intervaltraining met hoge intensiteit worden meerdere spiergroepen tegelijkertijd getraind en worden oefeningen vaak achter elkaar herhaald. Onderzoekers van de Universiteit van Wisconsin hebben ontdekt dat deze manier van trainen veel effectiever is voor de vetverbranding dan gewone trainingen zoals cardio of gewichtheffen. In het rapport dat zij naar aanleiding van het onderzoek publiceerden stond dat je als je een intervaltraining met hoge intensiteit doet in 20 minuten veel meer vet verbrandt dan als je 1 uur naar de sportschool gaat voor cardio- en gewichttraining. Hoge intensiteit intervaltraining is dus extra effectief, en daardoor gaat buikvet verbranden een stuk sneller.

De Vet-Killer serie van Jesse van der Velde bestaat uit 4 programma’s:

 • De Vet-Killer 320 Workout
 • De Vet-Killer 360 Workout
 • De Vet-Killer Bootcamp Workout
 • De Vet-Killer X-treme Workout

Om je een idee te geven wat de Vet-Killer serie voor jou kan betekenen kun je via Dieetwijzer het eerste deel van de Vet-Killer 320 Workout helemaal gratis ontvangen. De vier oefeningen die Jesse van der Velde gratis weggeeft heeft hij op YouTube gezet, zodat je ze meteen uit kunt proberen en zelf kunt zien hoe makkelijk ze zijn. Je kunt de 4 gratis oefeningen allemaal doen in je eigen vertrouwde omgeving van je eigen huis, en fitnessmaterialen zijn niet nodig.

Als je de gratis Vet-Killer video’s op YouTube bekijkt zul je zien dat je de oefeningen gemakkelijk thuis kunt uitvoeren, zonder fitnessmaterialen. In alle oefeningen is namelijk je lichaamsgewicht je belangrijkste hulpmiddel waarmee je buikvet gaat verbranden.

Waar het bij de Vet-Killer 320 Workout uiteindelijk om draait is dat je zo snel mogelijk elke oefening uitvoert, want hoe sneller je elke oefening doet, hoe groter de trainingsprikkel voor je lichaam. Als je de oefeningen in een snel tempo uitvoert zal zowel je uithoudingsvermogen als je spierkracht snel toenemen, zodat je de volgende keer dat je traint de oefeningen nog sneller kunt uitvoeren. Dit is ook meteen een aanwijzing voor jezelf om te zien of je training verbetert. Doordat je de training steeds sneller kunt doen zul je in een heel snel tempo buikvet kwijtraken, zodat je deze zomer weer moeiteloos in je bikini of zwembroek past.

Onderstaand kun je het introductie e-book (PDF) downloaden, waarin je meer kunt lezen over de Vet-Killer 320 Workout.

Nu starten met de hele Workout, inclusief de Vet-Killer 360 Workout? Klik hier voor meer informatie

De oefeningen zijn een gratis voorproefje van de Vet-Killer 320 Workout, die in totaal uit 8 oefeningen bestaat. De hele Vet-Killer serie bevat 4 Vet-Killer Workouts, die elk een heleboel eenvoudige oefeningen bevatten die je buikvet als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

Je kunt ook met je training beginnen door eerst de gratis introductie oefeningen van de workout 3 tot 6 keer uit te voeren. Daarna adviseert Jesse aan om de complete Vet-Killer 320 Workout te gaan doen, omdat je lichaam variatie nodig heeft om snel en effectief buikvet te verbranden. Zie: Vetkillerworkout . Als je maar een paar verschillende oefeningen doet went je lichaam snel eraan en dan zal je resultaat van de training veel minder zijn. Met varieren kun je die gewenning op een handige manier voorkomen!

Trainingsschema

A1: Halve Squat (kniebuiging)

 

A2: Push Up (knieën)

 

B1: Vertical Jump (recht omhoog springen)

 

B2: Triceps Dips Stoel

Aan de hand van bovenstaand introductie trainingsschema heb je kennis kunnen maken met 4 oefeningen die direct leiden tot buikvetverbranding. Wil je dat je buikvet ook echt snel verbrandt dan is variatie belangrijk en zul je dus ook de andere 4 oefeningen van de 320 Workout moeten doen.

Wil je nu de rest van de workout volgen, inclusief de Vet-Killer 360 Workout (het vervolg)? Kijk dan hier voor meer informatie.

 


2 responses to “Buikvet Verbranden Trainingsschema”

 1. Heb juist mijn bloeduitslag van de dokter
  Resultaat; lever ligt in het vet, Beginfase Suiker, Astrose, Cholesterol 208.
  De dokter heeft me een vetvrij dieet gegeven.

  Ik gebruik deze oefeningen om buikvet kwijt te geraken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *