Home » Dieet Boeken » De Willem Wortel Methode

De Willem Wortel Methode

Herken je dit beeld; Rond je dertigste, een leuke baan, veel op kantoor of in de auto, kortom zittend werk. En een langzaam maar zeker hardnekkig doorgroeiende buik :(.

Welkom in de wereld van Jacob Paas de auteur van het boek “Willem Wortel”. Paas is een ervaringsdeskundige in diëten, het ziekenhuisdieet, Sonja Bakker en Dr. Frank heeft hij geprobeerd. Met wisselend succes. Ook intensief sporten leverde kort resultaat op maar zo gauw de frequentie terugliep naar 2 keer per week kwam het hardnekkige buikje gewoon weer terug.

In de afgelopen jaren heeft Paas zijn eigen methode, de Willem Wortel Methode, door ontwikkeld tot de methode die hem en zijn directe omgeving wel succes opleveren

Willem Wortel heeft 5 belangrijke uitgangspunten:

Willem’s Waarheden!
1 Sla geen maaltijd over, eet voldoende en van goede kwaliteit
2 Drink minimaal 2 liter per dag
3 Beweeg minimaal 3x per week
4 Slaap 7 tot 8 uur per nacht
5 Gij zult veel vrijen

Dit boek bevat interessante waarheden en weetjes over voeding en een 5-wekenschema met bijbehorende recepten en foto’s. De kern van de Willem Wortelmethode is dat je regelmatig en voldoende eet, zoveel mogelijk op natuurlijke basis. Belangrijk kenmerk is dat de methode toepasbaar is in het leven van een gezonde Nederlandse man. Eentje die zijn buikje nu eens echt kwijt wil!

Lees meer op Bol.com

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*