Home » Alle diëten » Het Detox Dieet

Het Detox Dieet

Dit dieet van dr. Paula Baillie-Hamilton is gebaseerd op de opvatting dat chemicaliën die in lichaamsvet worden opgeslagen, zoals PCB’s, pesticiden en zware metalen, de stofwisseling in de war schoppen. Daardoor zouden veel mensen de vetvoorraad in het lichaam niet meer goed kunnen verbranden. Door drastisch af te vallen, wordt het probleem volgens dit principe verergerd omdat dan de gifstoffen uit het lichaamsvet vrijkomen.

Het detox dieet is erop gericht het natuurlijke mechanisme om op het juiste gewicht te blijven terug te krijgen en te stimuleren. Het detox dieet adviseert het lichaam te helpen met ontgiften door bindmiddelen als oplosbare  vezels en actieve kool te gebruiken, veel voedingssupplementen te slikken en veel  rauwe groenten te eten.

Boekrecensie: Het Detox dieet

Ontdoe u van uw chemische calorieën en ga slank en fit door het leven.

Dit is niet zomaar weer een dieetboek. Dit is dé manier om te ontgiften en af te vallen – zodat u nooit meer op dieet hoeft!

Het menselijk lichaam is ernstig vervuild met pesticiden en andere giftige chemicaliën die uit voeding en het milieu afkomstig zijn. Zo ernstig zelfs dat de inspectie voor de volksgezondheid ons, als we tot de veestapel gerekend zouden worden, ongeschikt voor consumptie zou verklaren. De ophoping van giftige stoffen in ons lichaam is er de oorzaak van dat zich in de westerse wereld een vetepidemie aan het voltrekken is. Steeds meer mensen zijn te dik en het lukt hun niet blijvend af te vallen.

Wat is er met ons aan de hand?

Ons lichaam wordt vergiftigd door chemische stoffen die in onze voeding zitten, in ons water, ons huis en vele dingen om ons heen. De schade die ze aanrichten maakt het ons lichaam steeds moeilijker om op gewicht te blijven. We worden uiteindelijk dikker, zelfs als we minder eten. Sterker nog, de traditionele dieeten zorgen er juist voor dat schadelijke chemische stoffen uit onze vetreserves vrijkomen en zich elders in ons lichaam vestigen – waardoor ze het afvallen juist tegengaan.

Direct van start met afvallen en het ontgiften van uw lichaam?
Lees meer over de
 7 dagen Detox Kuur

One comment

  1. detox nederland

    Ik heb zelf altijd heel veel baat bij een kuur; kan het iederaan aanbevelen. Goed artikel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*