Home » Afvallen » Ervaringen Afvallen met Obesigard

Ervaringen Afvallen met Obesigard

Een maand lang werken aan je eigen doel; Afvallen. Dit hebben 5 vrijwilligers met behulp van Obesigard gedaan en het is ze gelukt!

De deelnemers gebruikten 2 maal daags Obesigard en een persoonlijk voedingsadvies en hielden wekelijks contact met een dietist. Alle deelnemers zijn afgevallen en kwamen gemiddeld op een gewichtsafname van 0,5 -1 kg per week

Ervaringen van de deelnemers

Helaas is een van de deelnemers (om persoonlijke redenen) eerder gestopt met het gebruik van Obesigard waardoor we slechts van 4 deelnemers het gewichtsverlies en de ervaring kunnen aangeven;

 Naam  Startgewicht Eindgewicht Resultaat
Brigitte 104,6 kilo 99,5 kilo -5,1 kilo
Jeroen 91,5 kilo 83,7 kilo -7,8 kilo
Loes 84 kilo 79 kilo -5 kilo
Luna 82,8 kilo 79,9 kilo -2,9 kilo

 

Brigitte
Obesigard heeft mij de start gegeven om weer af te vallen. Ik ben aardig wat afgevallen wat een goede stimulans is om door te gaan. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen en gelukkig smaakloos en geurloos wat bij andere producten nog wel eens anders is. Ook heb ik geen last van bijwerkingen gehad. Al met al ben ik zeker van mening dat Obesigard kan helpen bij het afvallen. Ik zal mensen daarom ook adviseren om het ook uit te proberen. Ik ben nog niet op mijn streefgewicht maar ga zeker door met afvallen. Ik bedank Obesigard hartelijk voor alles, leuk dat ik het mocht uitproberen op deze manier.

Luna
Ik vond het leuk om Obesigard uit te proberen en ga ook verder met het voedingsadvies en blijf goed bewegen. Ik probeer zo een goede basis te maken en zonder hulpmiddelen verder af te vallen. Ik heb van Obesigard gemerkt dat mijn eetlust verminderde. Verder merkte ik er niet veel van. Ik had verwacht meer afgevallen te zijn na een maand. De laatste week ben ik niets afgevallen omdat ik op de weegdag veel vocht vast hield. Ik wil Obesigard bedanken voor het advies, de tips en steun.

Jeroen
Ik heb de afgelopen 4 weken echt niet het idee gehad dat ik een ‘dieet’ aan het doen was. Bij andere diëten die ik volgde, was ik echt de dagen aan het aftellen. Ik ben veel afgevallen maar heb mijn streefgewicht nog niet bereikt maar dit was ook wel erg veel voor 4 weken. Door Obesigard ben ik meer gaan nadenken over voeding, ik heb veel geleerd. Ik kan iedereen Obesigard aanraden. Het is geen streng dieet, je moet gewoon normaal eten, drinken en bewegen. Ik ga zeker door tot ik mijn streefgewicht heb bereikt en dan zorg ik dat het zo blijft. Ik wil iedereen bij Obesigard erg bedanken voor alle adviezen.

Loes
Na lange tijd weeg ik eindelijk weer onder de 80 kg! Ik ben hier erg blij en ben nu dicht bij mijn streefgewicht van 76 kg. Mijn ervaring met Obesigard is zeker geslaagd. Ik had in het begin niet zoveel verwachtingen van Obesigard maar ik heb me hier erg in vergist. Ik wil Obesigard bedanken voor alles.

Conclusie van de leverancier van Obesigard;

Wij zijn erg blij met de positieve ervaringen met het product. De resultaten wat betreft het gewicht zijn ook super. Bij de een gaat het iets sneller dan bij de ander. Gemiddeld is een gewichtsafname van 0,5 -1 kg per week normaal. Hiermee rekening houdend zien de resultaten er fantastisch uit! Wij willen alle deelnemers erg bedanken voor hun medewerking en wensen ze nog veel succes verder met afvallen en op gewicht blijven.

Wilt u ook afvallen met Obesigard?

U kunt via de website gemakkelijk bestellen en krijgt daar ook een GRATIS voedingsadvies en begeleiding van de diëtist bij.

Obesigard heeft nu een speciale aanbieding waarbij u tot 3 verpakkingen gratis krijgt.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*