Gezonde Gewoontes


“Gezonde gewoontes! Geen verplichtingen, maar bewuste keuzes maken.” Dieten is uit, gezond leven is in!

Een blijvend slank lichaam lastig zo niet onmogelijk? Niet volgens Voedingscoach en Personal Trainer Jesse van der Velde. Zijn visie en motto “Een gezond lichaam van binnen, is slank van buiten.” Zijn 7 jaar ervaring met 1 op 1 training en ondersteuning heeft hij nu samengebracht op een 3 DVD set “Gezonde Gewoontes”. De DVD set bevat de oplossing voor dat gene waar mensen tegenwoordig naar op zoek zijn: “Geen dieet, maar een gezonde manier van leven

We leven tegenwoordig in een maatschappij waarin wij ons niet meer realiseren wat gezond eten is. We eten gewoon wat we lekker vinden en leggen geen relatie tussen eten, ons energieniveau en algemene gesteldheid. “Omdat je niet weet wat je mist, merk je pas dat je meer energie hebt en beter in je vel zit als je je voedingspatroon aanpast” aldus Jesse.

Gezonde Gewoontes (3 DVD’s)

De DVD’s bevatten een stappenplan om op een hoger gezondheidsniveau te komen en te blijven. Door stap-voor-stap de 19 verschillende (simpele) (voedings-) gewoontes toe te passen kan iedereen dit zelf ervaren.

DVD 1 gaat over doelstellingen, motivatie en de (mentale) principes die nodig zijn om blijvend slank te worden. Blijvend slank zit vooral tussen de oren.

DVD 2 gaat in op de voedingsprincipes en informatie die nodig is om gezonde gewoontes toe te passen.

DVD 3 bevat thuis fitness oefeningen die Jesse als Personal Trainer voordoet in 3 verschillende varianten zodat ieder fitnessniveau kan starten met de oefeningen.

Download hier een gratis voorbeeld De 8 minuten total body workoutOp de DVD worden alle oefeningen in video’s voorgedaan.

Dit is slechts een samenvatting; Lees hier meer over de Gezonde Gewoontes DVD


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *