Home » Afvallen » Het Metabolisme Dieet

Het Metabolisme Dieet

In 28 dagen slank (10 kilo afvallen) zonder voeding als vijand te zien, dat is het moto van het Metabolisme Dieet.Het Metabolisme Dieet

Volgens schrijfster Haylie Pomroy is het mogelijk om echt af te vallen door voedsel  als bondgenoot voor je te laten werken in strijd tegen de kilo’s in plaats van zoveel mogelijk voedsel uit te bannen. Door de juiste combinatie van eten wordt je metabolisme opgeschroefd waardoor je lichaam vet gaat verbranden. Volgens het Metabolisme Dieet doe je dit niet door calorieën tellen of geen koolhydraten te eten maar door voeding in verschillende fases van het dieet af te wisselen.

Door het afwisselen van voeding in fases raakt je lichaam niet gewend aan dagelijks dezelfde voeding. Je metabolisme blijft hoog, je blijft constant vet verbranden, je cholesterol daalt en je bloedsuikerspiegel stabiliseert. Kortom je gaat je beter voelen, energieker, minder stress en je hebt een betere nachtrust.

 

Het Metabolisme Dieet Fases

Een week is in het dieet verdeelt in 3 fases;

  • Fase 1: maandag, dinsdag; In deze fase eet je veel koolhydraten en fruit.
  • Fase 2: woensdag, donderdag; Dit is de fase van groenten en veel eiwitten.
  • Fase 3: vrijdag, zaterdag, zondag; Deze fase combineert fase 1 en 2 aangevuld met gezonde vetten en olie.

 

Het resultaat

Als je het Metabolisme Dieet goed volgt, is het mogelijk om in 28 dagen rond de 10 kilo af te vallen. Het dieet is vol te houden door het complete 4 weken plan inclusief meer dan 50 recepten te volgen. Het boek bevat ook  recepten die geschikt zijn voor vegetariërs en mens met gluten allergie.

Bekijk het Metabolisme Dieet op Bol >>

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*