NewFigure Afslank begeleiding


De NewFigure afslankbehandeling komt erop neer dat u op een gezond voedingspatroon wordt gezet, waarbij u lichamelijk wordt ondersteund door voedingssupplementen. De voedingssupplementen ondersteunen uw spijsvertering voor een optimale werking en voorkomen spierafbraak.

Door ter zaken kundige mensen wordt een persoonlijk afslankplan opgesteld. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met bijvoorbeeld medicijn gebruik. Dit plan garandeert 1 op 1 aandacht. Door deze aandacht kan de behandeling perfect volgehouden worden. Alle behandelingen worden afgesloten met een reïntegratieperiode die tot doel heeft het jojo effect te voorkomen.

Bij NewFigure Clinics zijn kleine en grote gewichtscorrecties van 2 kg tot meer dan 40 kg mogelijk.

Het NewFigure dieet wordt ondersteund door de zorgverzekering, waardoor u de kosten vergoedt kunt krijgen.

Klik hier om NewFigure Clinics te bezoeken

De NewFigure afslankbehandeling via uw pc:

Afslanken is vanaf nu mogelijk via een modern online afslankprogramma, dat is gebaseerd op NewFigure. Op deze manier is het mogelijk om vanaf uw pc elk gewenst streefgewicht te behalen. Online afslanken is een ideale methode om zonder reistijd of verplichte afspraken je streefgewicht te behalen. De afslankbehandeling is opgezet met alle mogelijkheden die de behandeling van NewFigure biedt.

Snel tot 5 kilo afvallen:

Mensen die tot 5 kg willen afvallen kunnen gebruik maken van de Recoverkit volgens de NewFigure methode.

Meer info vindt u hier


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *