Home » Afvallen » Review: 7×7 Afslank Receptenboek

Review: 7×7 Afslank Receptenboek

7×7 Afslank Receptenboek; 8 kilo per maand afvallen

Hoor jij ook vaak verhalen van vriendinnen die vol goede moed bezig zijn met afvallen en een paar weken later alweer hebben opgegeven?

Wil jij wel slagen en ben je benieuwd hoe het 7×7 Afslank Receptenboek je daarbij kan helpen?

Ja?

In dit artikel zal ik je uitleggen waarom het 7×7 Afslank Receptenboek wel werkt.

Op dit moment heeft 50% van alle Nederlanders last van overgewicht. Dit betekent dat gemiddeld elke 2e persoon doe je tegenkomt hier last van heeft. Overgewicht is vaak een oorzaak waarom mensen weinig energie hebben, daarnaast zitten er gezondheidsrisico’s aan. Kortom; overgewicht (veel of weinig) zorgt ervoor dat je niet lekker in je vel zit.

In principe wil iedereen graag iets aan haar overgewicht doen maar waarom zou de 7×7 methode voor jou de oplossing kunnen zijn?

Lees verder om hier alles over te weten te komen

“Kan ik echt tot 8 kilo per maand afvallen?”

Van alle Nederlandse vrouwen volgt 43% een dieet of heeft dit wel eens gedaan, waarschijnlijk heb jij dus ook al eens één of meerdere diëten geprobeerd. Vaak bevatten diëten of afslankmethodes beloftes die in de praktijk niet haalbaar blijken. Dit heeft tot gevolg dat jij je doel niet haalt en met het probleem blijft zitten.

Toen wij de eerste claims hoorden over het 7×7 Afslank receptenboek van Jasper Alblas waren wij erg benieuwd of deze ook realistisch waren. Op Facebook en internet vonden we veel enthousiaste ervaringen van mensen die het boek gebruiken waardoor we al snel de indruk kregen dat het 7×7 receptenboek waarmaakt wat het beloofd.

Om nog meer zekerheid over het 7×7 Afslank receptenboek te krijgen en om te zien of het jou en de andere bezoekers ook kan helpen, hebben we het zelf ook aangeschaft. Om maar direct met de deur in de huis te vallen, dit is een van de beste producten die we de afgelopen tijd hebben gezien (en wij krijgen een hoop producten onder ogen).

De theorie achter afvallen en aankomen heeft tegenwoordig geen geheimen meer, bijna iedereen weet wel hoe je gezond moet eten en hoe je kunt afvallen, om dit in de praktijk duidelijk te maken is een heel ander verhaal. Vaak zie je vervolgens dat een dieet of afslankmethode niet eenvoudig is in te passen in een normale Hollandse levensstijl waardoor het uiteindelijk niet vol te houden is.

Het 7×7 Afslank receptenboek slaagt hier wel in!

Jasper maakt in zijn boek niet alleen helemaal duidelijk hoe het proces van afvallen werkt, hij is staat dit in een normaal Hollands jasje te gieten. Dat wil onder andere zeggen dat de ingrediënten van de recepten gewoon bij de supermarkt te koop zijn zonder je op veel extra kosten te jagen en dat de recepten gewoon zijn in te passen in een normale levensstijl zodat iedereen, dus ook jij en ik, ze eenvoudig kan volgen.

Daarnaast slaagt Jasper er ook in om het lichamelijke proces van afvallen goed te onderbouwen. Zo zorgen de recepten ervoor dat de dat de insuline aanmaak zo laag mogelijk wordt gehouden. Een lage aanmaak van insuline stimuleert het lichaam om extra vet te gaan verbranden. De recepten en de weken zijn zo opgebouwd dat je lichaam went aan de nieuwe situatie. Hierdoor heb je minder kans om het bekende JOJO effect tegen te komen.

Waarom werkt het 7×7 Afslank receptenboek wel?

Zoals we eerder al geconcludeerd hebben, werken niet alle diëten en afslankmethodes even goed. Gewichtsverlies in de eerste weken of maanden is meestal geen probleem, het probleem is vaak om dit gewichtsverlies duurzaam te maken zodat je er nog jaren van kan genieten. Waar werkt het 7×7 Afslank recepten boek dan wel? Laten we de voordelen nog een keertje op een rijtje zetten;

  • De 7×7 methode is in te passen in een normaal leefpatroon. Je hoeft er niet je hele eetpatroon voor om te gooien, geen exotische ingrediënten te gebruiken die ook nog eens veel duurder zijn dan normale boodschappen.
  • De lichamelijke theorie achter afvallen is in de methode goed verwerkt. Zo wordt rekening gehouden met de bloedsuikerspiegel en wordt het insulineniveau in de gaten gehouden om de vetverbranding te stimuleren.
  • Het is geen crashdieet waarbij het afvallen slechts tijdelijk is. De adviezen in het 7×7 Afslank receptenboek kun je voor langere tijd toepassen. De recepten kunnen gevarieerd worden waardoor het niet saai wordt en daardoor lastig vol te houden.
  • Lekkere dingen worden niet uitgesloten. Normale diëten worden al snel lastig te volgen omdat alle leuke en lekkere dingen niet toegestaan zijn. Hierdoor komt het moment waarop het voor normale mensen niet meer vol te houden is, veel eerder. De 7×7 methode pakt dit anders aan en biedt ruimte om te variëren.

Kan ik het ook?

Eerlijk is eerlijk, afvallen is en blijft iets wat niet vanzelf gaat. Als je er niets aan doet, zal je niet afvallen. Sterker nog waarschijnlijk komt er in de toekomst vooral gewicht bij als je op de zelfde manier doorgaat.

Het 7×7 Afslank receptenboek is een laagdrempelige manier om snel tot wel 8 kilo per maand af te vallen. De kosten van het volgen van het dieet liggen in de buurt van het normale huishoudgeld en de aanschafprijs van het boek is met 27,95 wat ons betreft zelfs aan de lage kant in vergelijking met andere methodes. (Misschien is dit een introductieprijs en gaat hij in de toekomst omhoog)

Mocht dit je nog niet overtuigd hebben, Jasper geeft een 100% tevredenheidsgarantie, Niet Goed? Geld Terug!

Wil jij er nu echt aan gaan werken? Bekijk dan hier het 7×7 Afslank receptenboek met de korting.

Maximale Korting

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*