Sonja Bakker dieet


Het populairste dieet van eigen bodem is het Sonja Bakker dieet. Het dieet staat beschreven in haar boek ‘Bereik je ideale gewicht’. Het dieet is in de volksmond al sonjabakkeren gedoopt. Sonja Bakker heeft niet stil gezeten en twee nieuwe boeken

uitgegeven. In het boek “Bereik én behoud je ideale gewicht” beschrijft Sonja Bakker 8 nieuwe weekmenu’s en tevens biedt ze oversteuning na het dieet met 4 weekmenu’s om op gewicht te blijven. Het boek “Bereik je ideale gewicht voor kinderen én tieners” is special gericht op tieners en kinderen.

Het Sonja Bakker dieet is een unieke methode waarbij je van alles mag eten, geen calorieën of punten hoeft te tellen en toch afvalt. De kracht zit vooral in de variatie en de hoeveelheden. Het resultaat is verbluffend, blijvend en daardoor bijzonder motiverend!

Bereik je ideale gewicht bevat naast uitleg over de dieet een berg extra informatie om je afslank doelen te bereiken zoals lekkere en gezonde dieet recepten.

Sonja Bakker, gewichtsconsulente,

Sonja Bakker ziet haar methode niet als een dieet, maar als een voedingspatroon. ,,Bij dieeten vallen mensen sneller af. Ze resulteren echter vaker in het jojo-effect. Ik heb liever dat het afvallen langer duurt, maar dat die kilo’s er ook af blijven. Mensen moeten ook positiever kijken. Het gaat er niet om hoeveel kilo’s er nog af moeten, maar hoeveel er al af zijn.” Het snoepen en een goed gewicht staan bij haar op gespannen voet met elkaar. Die wedloop wekt haar interesse voor het vak van voedingsconsulente op.

Ze denkt te weten wat het geheim van het succes is. ,,Ik maak het niet mooier dan het is. Zonder strijd geen kilo’s kwijt. Die nuchtere, eerlijke kijk op de zaak spreekt, denk ik, veel mensen aan.

Boodschappen lijst Man | Boodschappen lijst Vrouw

Bereik je ideale gewicht! / deel 2

Het is even rustiger geweest rond Sonja Bakker maar nu is ze terug met een 2011 versie van haar boek “Bereik je ideale gewicht! / deel 2

Deel 2 van Bereik je ideale gewicht! is geschreven op basis van het concept wat we van Sonja Bakker gewend zijn, een dieetboek met weekmenu’s, recepten en tips.

De weekmenu’s en recepten zijn aangepast aan de trends van tegenwoordig. Zo wordt er niet meer elke dag vlees gegeten en daarom staan er diversen vegetarische recepten en recepten met vleesvervangers in het boek. Het boek bevat minder typisch Hollandse recepten, er zijn meer lekkere recepten uit de buitenlandse keuken toegevoegd.

Al met al een echt Sonja Bakker dieet boek geschreven in haar toegankelijke stijl.

Bereik je ideale gewicht! / deel 2

Sonja Bakker boeken bestellen: > Overzicht van alle Sonja Bakker boeken <

Zomerslank met Sonja

Gezond genieten met Sonja

Verleg je Culinaire grenzen met Sonja en Rik


3 responses to “Sonja Bakker dieet”

  1. na 4 dagen dieet, de vijfde dag en nacht HEEL VEEL DIARREE. en dan bedoel ik echt heel vee. ca. 40 keer op een dag. Iemand tips??

  2. Ben druk op zoek naar een brunch idee
    mijn schoonmoeder doet aan sonja bakker. om haar week programma niet van slag te brengen zou ik voor haar denk ik een hele dag menu moeten doen iemand een idee?????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *