Home » Alle diëten » Superverbrander 30 dagen dieet

Superverbrander 30 dagen dieet

De meeste dieeten beperken de hoeveelheid calorieen die je mag eten. In het begin gaan de kilo’s er in een flink tempo af maar na verloop van tijd blijf je hangen op een bepaald gewicht. Dit ondanks dat je nog steeds trouw het dieet volgt en heel weinig calorieen eet. Op deze manier bereik je je streefgewicht niet en raak je bovendien gedemotiveerd. Als je stopt met een dergelijk dieet komen de kilo’s er in no-time weer aan.

Hoe is deze reactie van het lichaam te verklaren?

In ons lichaam zijn een aantal hormonen actief die bijdragen aan de vetopslag. De belangrijkste is insuline. Insuline zorgt voor de opslag van voeding in vet en in de spieren. De aanmaak van insuline wordt door sommige voeding heel erg gestimuleerd terwijl andere voeding de insuline aanmaak helemaal niet activeert. Van deze voeding kun je dus zoveel eten als je wil zonder dat er vetopslag plaats vindt. Tijdens een gangbaar dieet blijf je waarschijnlijk voeding eten die zorgt voor de aanmaak van insuline waardoor je nooit helemaal je trefgewicht zult bereiken.

Verder heeft het stresshormoon cortisol grote invloed op de vetopslag. Dit hormoon zorgt ervoor dat we altijd voldoende (te veel) vetreserves hebben in de periode van stress. Afslanken in een stress periode is voor de meeste mensen daarom nagenoeg onmogelijk.

Hoe werkt het Superverbrander dieet?

Met de superverbrander dieet methode ga je in 30 dagen een andere balans tussen de vetopslag hormonen en de vetverbrandings hormonen creeren. De eerste 30 dagen raak je gemiddeld tussen de 4 en 7 kilo kwijt. Daarna ga je verder afslanken richting je ideale gewicht.

Om te zorgen dat je vooral voeding binnenkrijgt die geen stimulans is om insuline aan te maken maar juist om vet te verbranden bevat de superverbrander methode alle recepten voor een periode van 30 dagen. Zo bevat het dieet onder andere;

  • 4 recepten per dag voor ontbijt, lunch, tussendoor en avondeten
  • Geschikt voor vegetariers
  • 120 recepten waardoor je elke dag iets lekkers kunt kiezen.
  • Geen ge-jojo

Het superverbrander 30 dagen dieet is dus een complete methode waarbij je volledig begeleid wordt in het behalen van je streefgewicht.

Download hier een voorbeeld van het 30 dagen dieet

Lees verder >

2 comments

  1. odette velle

    waar kan ik dat verkrijgen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*