Het Total Wellbeing Dieet


Het CSIRO (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation) uit Australie is al meer dan 75 jaar een van ‘s werelds meest vooraanstaande instituten op het gebied van wetenschappelijk onderzoek.

Het Total Wellbeing dieet kwam tot stand in opdracht van de Australische overheid. CSIRO werd gevraagd een wetenschappelijk onderbouwd dieet te ontwikkelen, dat een antwoord zou zijn op de zorgwekkende gewichtstoename onder Australiers.

Total wellbeing baseert zich op het eten van veel eiwitten, een matige hoeveelheid koolhydraten en een geringe hoeveelheid vet.

Het is een dieet dat zich gemakkelijk laat inpassen in het vertrouwde eetpatroon. Er worden geen voedselgroepen uitgesloten of calorieen geteld. Van een hongergevoel is nauwelijks sprake, omdat de eiwitten en proteinen een verzadigd gevoel geven.

Total Wellbeing Dieet

De gezondheid wordt sterk verbeterd door Het Total Wellbeing dieet: de kans op hartkwalen en Diabetes II neemt af. Bovendien verdwijnt vooral het overtollige vet rondom de buik, de gevarenzone als het gaat om hartaanvallen en beroertes.

Naast deze positieve medische effecten maakt Het Total Wellbeing dieet gezonder, energieker en vitaler! Het dieet is geschikt voor een breed publiek. Het is te gebruiken als een gids voor gezonde, goede voeding, voor iedereen die de weg kwijt is door alle berichtgeving over al dan niet slechte voedingsmiddelen. Maar het dieet is ook uitermate geschikt als methode om af te vallen.

Bestel het Total Wellbeing dieet op Bol.com

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *