Vitadis Slanker Leven Plan


Een dieet dat de laatste jaren een enorme groei heeft gemaakt in Nederland is het Vitadis Slanker Leven Plan. nHet Slanker Leven Plan staat bekend als een dieet waarmee snel resultaat word geboekt, namelijk 3 tot 6 kilo gewichtsverlies per week.

Het Slanker Leven Plan, 3 tot 6 kilo per week

Het Vitadis Slanker Leven plan is net als bijvoorbeeld Prodimed, Cambridge, Sanaslank en Powerslim een eiwitdieet. Dit wil zeggen dat je, in plaatst van je normale dagelijkse voedsel eten eet dat enorm eiwitrijk is en koolhydraat arm. Hierdoor wordt de inname van dikmakers beperkt waardoor je na enkele dagen in de ketose komt. (staat van vetverbranding) De eiwitten zorgen er op hun beurt voor dat je geen spierweefsel verbrand en dat een hongergevoel uit blijft.

De voordelen van dit dieet

De reden waarom Het Slanker Leven Plan zo populair is in Nederland is makkelijk te verklaren:

[checklist]

  • Het is helemaal online en vanuit huis te volgen. Zo hoef je bij dit dieet niet verplicht naar de sportschool
  • Het dieet is erg uitgebreid qua voeding waardoor het ook geschikt is voor moeilijke eters.
  • Je slankt snel en zonder honger af, hierdoor is het ook ideaal voor mensen die snel een paar kilo kwijt willen voor bijvoorbeeld de feestdagen of vakantie.

[/checklist]

Wat overigens ook vaak als een voordeel van dieet wordt gezien is het feit dat je niet hoeft te sporten. Hierdoor is het een dieet dat ook voor drukke mensen gemakkelijk te volgen is.

Wat eet je tijdens het dieet?

Tijdens het dieet eet je producten van Vitadis.

In de avond kun je gewoon zelf koken, hierdoor is het ook gemakkelijk vol te houden als je een gezin hebt en mee wilt doen met het avondeten.

De producten uit het dieet zijn erg gevarieerd, Vitadis heeft een assortiment van meer dan 80 verschillende soorten eiwitrijke producten variërend van shakes, soepen en repen tot nootjes, chips, pannenkoeken, omeletten, muesli’s en nog veel meer.  Om het overzichtelijk te houden voor mensen die net beginnen aan een dieet heeft Vitadis een startpakket samengesteld, in dit pakket (fase 1 genoemd) zit alles dat je nodig hebt voor ongeveer 10 dagen. (staat garant aan ongeveer 3 tot 6 kilo gewichtsverlies)

Iedere dag bestaat uit 6 eetmomenten:

  • Ontbijt
  • Snack
  • Lunch
  • Snack
  • Avondeten
  • Snack

Hoelang duurt het dieet?

Dit is in feite afhankelijk van het beoogde gewichtsverlies.

Wil je slechts een paar kilo eraf dan kan een weekje volstaan. Ben je van plan om een behoorlijk aantal kilo’s te verliezen dan kan het dieet bijvoorbeeld een maand worden gevolgd.

Het dieet is geen crashdieet, hierdoor is het gemakkelijk voor een lange periode te volgen zonder dat er snel gezondheidsrisico’s kunnen vormen als bekend bij een crashdieet. Dit maakt het ook een geschikt dieet voor mensen die extreem veel kilo’s willen verliezen.

Is dit dieet geschikt voor iedereen?

Het dieet is geschikt voor bijna iedereen, kinderen en zwangere vrouwen, of vrouwen die nog borstvoeding geven wordt het echter afgeraden. Ook voor mensen met een zware variant van diabetes word het dieet afgeraden. Heb je een medische aandoening of een allergie is het ten aller tijde aan te raden om eerst met een huisarts Vitadis Health Care contact op te nemen.

Wat kost het dieet?

Een eiwitdieet als het Vitadis Slanker Leven Plan wordt vaak gezien als een premium oplossing om af te vallen. Je valt gemakkelijk en snel af en het is goed vol te houden, hier betaal je echter ook voor. Het dieet is niet goedkoop en ligt aan de bovenkant van de markt. Een groot voordeel is echter wel dat Vitadis vaak een kortingsactie heeft lopen op deze website: Link Hoewel deze korting vaak varieert kan het soms oplopen tot wel 60%, hierdoor kost een weekje Vitadis nog slechts 3,70 per dag!

Klik hier om direct naar de kortingspagina te gaan

 

Tijdelijk 60% korting op Vitadis

 

 

 

, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *