Weet Hoe Je Eet Dieet


Het weet hoe je eet programma is een manier om af te vallen door terugbrengen van het aantal koolhydraten in je voeding. Het programma bestaat uit twee fases.

Weet hoe je eet dieet Fase 1:

Een periode van 42 dagen die je net zo vaak volgt totdat je op je streefgewicht bent.

De eerste drie dagen van fase 1 van het weet hoe je eet dieet zijn de zogenaamde opruimdagen. Hierna ga je over op de totaaldagen waar bij je extra voedingsmiddelen kan toevoegen. Je blijft gedurende deze 6 weken iedere week een opruimdag houden Tijdens fase 1 eet je tussen de 6 en 12 eiwitporties per dag. Je eet iedere 2 a 2,5 uur iets. Daarmee voorkom je dat je honger krijgt. Een eiwitportie kan zijn: 100 gram vlees, 60 gram kaas, een ei, magere yoghurt, magere kwark. Op de totaaldagen zijn de eiwitporties aangevuld met 1x iets uit de groentelijst, 1x uit de fruitlijst en 1x uit de granenlijst. Suiker, aardappelen, pasta’s, alcohol en varkensvlees zijn uitgesloten. Aan het eind van fase 1 (de afrondingsweek) mag je nog wat extra dingen toevoegen.

Weet hoe je eet dieet fase 2:

In de fase ga je langzaam weer wat koolhydraten toevoegen. Tijdens fase 2 kies je producten die rijk zijn aan eiwitten en laag zijn aan vetten en koolhydraten.

Doordat je weinig koolhydraten eet worden je vetreserves gebruikt waardoor je lichaam overtollige vetten gaat verbranden. Verder is de opzet dat je door het afvoeren van de vetreserves ook je afvalstoffen kwijt raakt die zo vaak voor allerlei klachten zorgen. In feite vang je dus twee vliegen in een klap.

Je reinigt je lichaam en je verliest vetweefsel. Omdat je je lichaam reinigt, is het ook belangrijk dat het ondersteuning krijgt door middel van extra supplementen

Bewegen

Een belangrijk onderdeel van het programma is bewegen en dat bestaat uit 10000 stappen maken per dag. 6500 stappen komt ongeveer overeen met 45 minuten wandelen

Een wandeling en de stappen die je op een normale dag maakt zouden je op het totaal van 10000 stappen moet brengen


3 responses to “Weet Hoe Je Eet Dieet”

  1. graag een adres in breda of brabant , heb dit al eens eerder gevolgd onder begeleiding van iemand in oss of daar in de buurt ik woon in galde bij breda

  2. Dag,
    Ik kan niet bij de recepten komen, heb al jaren geleden meegedaan aan whje, en daar kon ik recepten vinden op de site, maar nu is dat waarschijnlijk verandert, en kan ze niet meer vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *